29 Haziran 2012 Cuma

Zombi Kasabası






Zombi Kasabası oyunu harika bir straleji ve savaş oyunudur. Askerler yaratıp zombileri öldürmeye çalışacaksınız. Adranelin ve heyecanın bulunduğu bu eşsiz oyunda çok eğleneceksiniz. Yeni asker yerleri yaratıp asker sayınızı artırın. Play butonuna basarak oyuna giriş yapın. Daha sonra mouse yardımı ile askerler çıkarabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Zombi Kasabası



27 Haziran 2012 Çarşamba

Hediyeli Yarış






Oyuna tek kişilik oynayacaksanız ONE PLAYER; iki kişilik oynayacaksanız TWO PLAYERS yazısına sonra START yazısına tılayıp bir yarışçı seçerek oyuna  başlıyorsunuz.SAĞ ve SOL YÖN TUŞLARInı kullanarak yoldaki hediyeleri topluyoruz fakat hediyeleri toplarken yoldaki sevimli hayvanlara çarpmamaya dikkat ediyoruz.Bir sonraki bölüme geçmek için hediyeleri toplamaya devam:)
Kanal D Oyunları İyi Yarışlar Diler:)





Hediyeli Yarış



26 Haziran 2012 Salı

Bombalı Balık Yakala






Bombalı Balık Yakala oyununda balık tutma oyunlarının değişik versiyonu olan bu komik ve beceri oyununda çok eğleneceksiniz. Balıkları patlatarak kendi teknenize alacak daha sonrada onlarla puan kazanacaksınız. Oyun yüklendikten sonra sonra Play butonuna basıp oyuna başlayın. Daha sonra mouse yardımı alarak kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.





Bombalı Balık Yakala



23 Haziran 2012 Cumartesi

Tekneye Atlama






Oyuna sağ köşedeki START PLAYING yazısına sonra BEGIN yazısına tıklayarak başlıyoruz.Gemidekileri SPACE(boşluk)tuşu ile hızını ayarlayıp tekneye fırlatıyoruz.Eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor:)
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Tekneye Atlama



22 Haziran 2012 Cuma

Uyuyan Güzel Giydir






Uyuyan güzel prensinin onu öpmesi için sizden yardım bekliyor. Onu en güzel şekilde giydirmeli ve aksesuarlarla da onu göz kamaştırıcı hale getirebilirsiniz. Mouse yardımı ile giydirip süsleyebileceğiniz karakterin renk uyumlarına dikkat edin. Sadece Play butonlarına basarak açılan oyunumuzda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Uyuyan Güzel Giydir



Deli Basket






Deli basket oyununda basketbol topu mousenuzun elinde. Mouse ile ona tıklayacak ve havaya çıkmasını sağlayacaksınız. Oyun biraz zor çünkü hem süreniz var hemde topu yere asla düşürmemeniz gerekli. Kontrollerinizde anlayabileceğiniz gibi mouse ile oluyor. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna başlayın. Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Deli Basket



19 Haziran 2012 Salı

Batman Bomba Uzmanı






Batman bomba uzmanı oyununda amacınız patlamak üzere olan bombaları etkisiz hale getirmek. Bunun için çok süreniz bulunmaktadır. O yüzden çok seri hareket etmelisiniz. Bombaların üzerinde ne kadar süre kaldığı yazmaktadır. Bombaları imha etmek için süresi en az olan bombadan başlayın. Oyunu yön tuşları ile oynuyorsunuz. Zıplamak için yukarı ok tuşunu, bombayı durdurmak için ise aşağı ok tuşu kullanın. Bomba imha ederken bombanın yanında aşağı ok tuşuna basarsanız bomba patlamayacaktır. Aksi halde bütün bombalar aynı anda patlıyor. Oyuna başlamak için yüklendikten sonra play demeniz yeterlidir. İyi eğlenceler dileriz.





Batman Bomba Uzmanı



Mutfak Dekorasyonu






Oyuna PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Alt pencerelerden mutfağımızı istediğimiz şekilde dekore ediyoruz.Duvar boyalarından perdelere kadar herşey sizin istediğiniz gibi olmalı.Dekorasyonunu bitirdikten sonra sağ alttaki DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Mutfak Dekorasyonu



Golfçü Kız






Golfçü kızımızı golf turnuvasına hazırlamak için golf giysilerinden ve golf arabasından seçimler yapıyoruz.





Golfçü Kız



Şişman Güzel






Şişman tatlı kızımıza ona yakışacak en güzel kıyafet ve saç stillerinden seçimler yapıyoruz.





Şişman Güzel



Kadın Ajan 2






Kadın ajan oyun serilerinin 2.si olan oyunda karşınıza çıkacak olan güzel ajanımıza yardımcı olacaksınız. Onun düşmanları karşısında yenilmeden ilerlemesi için elinizden geleni yapın. Kontrollerinizi sağlarken mouse kullanacaksınız. Bu sayede oyunda başarılı olabilirsiniz. Start game butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Kadın Ajan 2



17 Haziran 2012 Pazar

Komando






PLAY diyerek ormandaki savaşa bir komando olarak dahil oluyorsunuz ve yön tuşları ile komandoyu ilerletip, A ile ateş ediyorsunuz. Boşluk tuşu ile de bomba atabilirsiniz.Düşman uçaklarından ve düşman askerlerinin ateşlerinden kaçarak onları yok edin. İyi eğlenceler.





Komando



11 Haziran 2012 Pazartesi

Sevimli Balon






Sevimli balon havada uçarken onun için ayarlanmış nesnelerde zıplamaya çalışıyor. Bunu yaparkende hareket etmesi için sizden yardım istiyor. Onun kontrollerini sağlayabilmeniz için yön tuşlarını ve space butonunu kullanmanız yeterlidir. Play ve start butonuna basarak oyunumuza giriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Sevimli Balon



8 Haziran 2012 Cuma

Komik Mısır






Taze Mısır ayaklanmış , gözleri , elleri var.Taze Mısırı giydirip süslüyoruz:)





Komik Mısır



6 Haziran 2012 Çarşamba

Atlı Kız Giydirme






Tatlı bir atı olan kızın hem kıyafertlerini seçecek hemde atını süsleyeceksiniz. Aralarında renk uyumunu sağlamaya çalışırsanız oyunda daha başarılı olursunuz. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basarak oyunu oynayın. Oyunda ata aksesuar takmayı unutmamalısınız. Mouse yardımı ile ikisinide süsleyebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Atlı Kız Giydirme



5 Haziran 2012 Salı

Mr. and Mrs. Smith






Mr. and Mrs. smith adlı filmin oyununu şimdi sizler için sitemize ekliyoruz. Oyunda istediğiniz iki karakterden birini seçebilirsiniz. Sevilen hollywood yıldızlarının oynadığı bu filmde eşler birbirlerini öldürmeye çalışıyor. Sizde seçtiğniz karakter ile karşınızdakini yok etmeye çalışacaksınız. Mouse yardımı ile oynanan oyun Play Game butonuna basarak açılmaktadır. İyi eğlenceler dileriz..





Mr. and Mrs. Smith



4 Haziran 2012 Pazartesi

Motor Yarışları






Motor yarışları oyununda yapmanız gereken sizinle beraber yarışan rakiplerinizin önünde yarışı bitirmek olacaktır. Bunu yaparken çok dikkatli olmalısınız. Diğer motorlarda sizinle aynı hızda olacağı için engellere dikkat etmeniz gerekiyor. klavyedeki yön tuşlarını kullanarak oyunu oynayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Motor Yarışları



Elmas Bahçesi






Oyuna "Play" yazısına tıklayarak başlayınız. Oyunda amaç aynı renk en az 3 adet elması bir araya getirerek, elmasları hızlı bir şekilde yok etmektir. Oyun "Mouse" ile oynnmaktadır. Kanal D Oyunları bol eğlenceler diler.





Elmas Bahçesi



1 Haziran 2012 Cuma

Çilek Kız Dans






Çilek kız dans oyununda çilek kız onu dans ettirebilmeniz için size meyveler ile dolu bir ortam hazırlamış. Bu ortamda yapmanız gereken çilek kızı oynatıp bunu yaparkende meyvelere sırası ile tıklamaktır. Meyveler yanıp söneceklerdir. Sizin onlara tıklamanız oyunun açılmasını sağlar. Start butonuna basarak açılan oyunumuzda mouse yardımı almalısınız. İyi eğlenceler dileriz..





Çilek Kız Dans



Bilgisayar Korsanı






Bilgisayar korsanı bir şirketten bilgi toplamaya çalışıyor. Beraber gerekli bilgileri toplayarak şifrelenmiş bilgileri kırın. SKIP > PLAY > PLAY butonlarına tıklayarak oyuna başlayın. SPACE tuşu ile oynanıyor.





Bilgisayar Korsanı