2 Ekim 2012 Salı

Kar Topu Oyunu






Kar topu ile canavar avlamaya hazır mısınız? Oyunda amacınız canavarları kar topu ile dondurarak, onları itip çıkan malzemeleri toplamak. Her vuruşunuz size puan kazandıracak. Oyunda, yön tuşlarıyla hareket ediyor, ctrl tuşuyla kar topu atıyorsunuz. Bu canavarlar fazla ateşli, onları biraz serinletin. (:





Kar Topu Oyunu



1 Ekim 2012 Pazartesi

Çizgi Araba Oyunu






Araba oyunları arasında oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biridir çizgi araba. Amacınız sizlere sunduğumuz beyaz çizgiler ile çizilmiş arabayı kontrol ederek puan toplamasını sağlamaktır. Kırmızı arabalara çarparak puanınızı artırabilirken mavi arabalara değmemeniz gerekli. Onlar sizin hızınızdan alacaktır. Siz oyunda arabanızı yönlendirmek için yön tuşlarını kullanmak zorundasınız. Turboyu çalıştırmak için ise X butonunu kullanacaksınız. Start butonuna basarak açılan oyunumuzda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Çizgi Araba Oyunu



30 Eylül 2012 Pazar

Cupid Kızı Giydir Oyunu






Game.Gen.Tr de en güzel kız oyunlarına devam ediyoruz.Oyunumuzda Cupid kızı giydireceğiz.İyi eğlenceler.





Cupid Kızı Giydir Oyunu



29 Eylül 2012 Cumartesi

Hazine Avcısı 2 Oyunu






BAŞLA Tıkla. AMAÇ: Yukarda Hedefde yazan miktar kadar altın toplamalısın. Her başardığın level sonunda işini kolaylaştırıcak şeyler satın alabilirsin. Her level toplaman gereken miktar yükseliyor.





Hazine Avcısı 2 Oyunu



28 Eylül 2012 Cuma

Lise Öğrencisi Oyunu






Liseye yeni geçen kızımız güzel bir liseyi kazandığı için arkadaşlarıyla kutlamak için dışarı çıkmak istiyor.Bizde kızımıza güzel bir makyaj yapıp kıyafetlerini seçip hazırlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Lise Öğrencisi Oyunu



Formula 1 Oyunu






Kral Formula 1 yarisinda 3 tur sürüyorsun ve en iyi turun yaris sonunda gösteriliyor . 16 saniye´den hizli gidemezsen, iyi bir yarisci degilsin demektir :)





Formula 1 Oyunu



27 Eylül 2012 Perşembe

Bulutlardan Kaç Oyunu






Oyunumuzda önümüze çıkan yıldızları toplamaktır.Bu iş sanıldığı kadar kolay değil.Çevremizdeki yağmur bulutlarına yaklaşırsak yıldırım çarpacak onun için bulutlardan uzak durup tüm yıldızları toplayacağız.Zeka Oyunları Sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Bulutlardan Kaç Oyunu



25 Eylül 2012 Salı

Dj Kurbağalar Oyunu






Bir müzik istasyonundaki kurbağlar dj lik yapmaya çalışıyor.Tek Sorun bu işten pek anlamıyorlar.Bizim görevimiz bu sözde kurbağlara yardım etmek ve dj olmak.





Dj Kurbağalar Oyunu



21 Eylül 2012 Cuma

Avcı Kız Oyunu






Avcı Kız oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Kategoriden saç sitilinden makyajına ve kıyafetine kadar avcı kıza dilediğimiz gibi seçimleri yapıyoruz ve FINISH yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Avcı Kız Oyunu



Makyaj Yap 2 Oyunu






Makyaj yapıyoruz





Makyaj Yap 2 Oyunu



20 Eylül 2012 Perşembe

Pet Shop Dükkanı Oyunu






"Pet Shop Dükkanı" oyunu yüklenmesinden sonra otomatik olarak başlayacaktır.Oyunda amacınız hayvan dükkanını en iyi şekilde dizayn etmektir.Bunu yapabilmeniz için dilediğiniz eşyayı,hayvanı,süslemeleri istediğiniz yerlere düzenli bir şekilde koyup dükkan dizayınızı tamamlayanız.İyi eğlenceler...





Pet Shop Dükkanı Oyunu



18 Eylül 2012 Salı

Uçma Denemesi Oyunu






Uçakların tarihi çok komiktir.İşte kahramanımız bu komik tarih içinde çıkmış bir şekilde insanlığın ilk uçma denemelerini yapıyor.Bir sistem yardımı ile uçağını havaya fırlattırıyor ve havada en çok yolu katetmeye çalışıyor.Ama bu uçak biraz da yerde zıplayan cinsinden.Mekanizda iken yön ve güç ayarını yapıyoruz ve ardından uçağımı havaya fırlatıyoruz.Amacımız olabildiğince uzağa atmak.Yere çapınca ise mouse yardımı ile yeniden havalanmasını sağlıyoruz.Bakalım kim daha uzun havada durabilcek.Oyuncuların sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Uçma Denemesi Oyunu



15 Eylül 2012 Cumartesi

Dora Restorant Oyunu






Kız oyuncuların ve çizgi film severlerin en çok beğendiği karakterlerden biri olan Dora ile restoran işletiyorsunuz. Sizlere sunduğumuz büfeye gelen müşterilerin isteklerine göre tepsiyi hazırlıyor, daha sonra onlara veriyorsunuz. Her doğru alışverişte 350 dolar kazanıyorsunuz. Oyunda bunları yapabilmek içim müşterileri bekletmemek zorundasınız. Mouse yardımı alarak tepsilere yiyecekleri ve içecekleri yerleştirebilirsiniz. Play ve Contunie butonlarına basarak oyunumuz açılacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Dora Restorant Oyunu



12 Eylül 2012 Çarşamba

Kedi Uçak Oyunu






Kedi uçak oyunu diğer uçak oyunlarına nazaran daha zor bir oyundur zaman bitmeden gezegenlerin üzerine gelmelisiniz. Oyun yüklendikten sonra Start (başla) butonuna basın ve oyunu oynamaya başlayın. Oyunda mouse ile hareket edebilirsiniz. Oyun ilerledikçe sizden başka uçaklarda ortaya çıkacaktır. Onlara değmemeniz gerekiyor. İyi eğlenceler dileriz...





Kedi Uçak Oyunu



Araba Modifiye Et Oyunu






En güzel araba oyunlarını yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzda Arabamızı sahilde hava atıp kızları tavlamak için modifiye edeceğiz.Sonunda kızlar bizlere puan verecek.Arabamızı modifiye etmemiz yetmeyecek dinleyeceğimiz müziğide seçmemiz gerekiyor.Araba oyunlarının sitei Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Araba Modifiye Et Oyunu



11 Eylül 2012 Salı

Pokemon Kuleleri Oyunu






En güzel ve en yeni çocuk oyunlarını yayınlamaya devam ediyoruz.Pokemon güç kulelerini dikmeniz lazım. Aynı renk kuleleri bir araya dikkatlice diğerlerine çarpmadan getirin. Eğer çarparsanız puanınız yükselmez.Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Pokemon Kuleleri Oyunu



10 Eylül 2012 Pazartesi

Kral Ayıcık Oyunu






Yüklenmesini Bekle. 1. Start 2.1-3 level seç. AMAÇ: Aynı renkteki topları yanyana fırlatarak patlat. Ayıcığınla sana doğru yaklaşan renkli topların yanına rengine göre topunu fırlat. Level sonunda geçmek için sağ alttaki butona bas..Mola için Sol yukarda PAUSE bas.





Kral Ayıcık Oyunu



9 Eylül 2012 Pazar

Oyun Parkı Oyunu






START , ardinan PLAY ile basla. Tatli figürleri tut ve oyun aletlerin üzerine cek. Figürler kendi kendilerine oynicaklardir





Oyun Parkı Oyunu



7 Eylül 2012 Cuma

Oyuncakcı Oyunu






Game.Gen.Tr de en güzel ve en yeni oyunları yayınlamaya devam ediyor."PLAY" ile oyuna başlıyorsunuz. İstenilen oyuncağı paketleyip isteyen kişiye vermeniz gerekiyor. Paketlemek için boş bir kutuyu tezgahta işaretli bir yere koyup içine oyuncağı koyuyorsunuz. Daha sonra alttan bir kağıt seçip kutuyu kaplıyorsunuz. Kutuyu kapladığınız renkteki bir süsle kutuyu süsledikten sonra kutuyu isteyen kişiye veriyorsunuz.Herkese iyi eğlenceler..





Oyuncakcı Oyunu



Paracı Savaşçı Oyunu






Paracı savaşçı oyununda yapmanız gereken karşınıza çıkacak kutulara ateş ederek onlardan para kazanmaktır. Bunu yaparken size engel olacak düşmanlarınızı öldürmelisiniz. Klavyedeki yöbn tuşları ile hareket ederken Mouse ile ateş edebileceğiniz oyunda Process butonuna basıp oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Paracı Savaşçı Oyunu



Pers Prensi Oyunu






ss





Pers Prensi Oyunu



Lazerli Araba Oyunu






Bu oyundaki amacınız yolda karşınıza çıkan araçları lazer silahlarınzla patlatmak. Yanlız onlardada bu silahlardan var ve onların ateşlerinden kaçmalısınız. Klavyenin yön tuşlarıyla hareket edebilirsiniz. Z X C V tuşlarıyla silhahlarınızı değiştirebilirsiniz ama önce bölüm atlamanız gerekmektedir. Oyun açıldıktan sonra Start( başla ) butonuna basabilirsiniz. İyi eğlenceler





Lazerli Araba Oyunu



6 Eylül 2012 Perşembe

Civcivleri Kurtarma Oyunu






Civcivleri kurtarma oyununda yapmanız gereken zıplayarak kendi evlerini aşağı düşüren civcilerin kendileride düşmeden onları toplamaya çalışmaktır. Bunu yaparken mouse kullanmanız gerekli. Mouse yardımı ile civcivlerin düştüğü yere giderek onları toplayabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra ilk önce Play game daha sonra Nev game butonuna basıp oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Civcivleri Kurtarma Oyunu